За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Хотел Славия Будва се намира в близост до крайбрежната ивица на залива Лука Будва. Хотелът е само на 450 метра от най-близкия плаж и на 1,7 километра от историческата част на Будва, така наречената Стара Будва или Budva Old Town от другата страна на залива.

В стаите

Стаите в Хотел Славия Будва ще осигурят комфорта на Вашия престой, за да може да се насладите на Черна Гора и Будва пълноценно. Стаите предлагат идеални условия както за двойки, така и за семейства с деца. Двойна стая: Стандардните двойни стаи се намират между първия и седми етаж на хотела. Размерът им е между 29 и 39 квадратни метра. Двойните стаи се предлагат в два варианта - с балкон и без. Размерите на балкона могат да достигнат до 12 квадратни метра. Двойна стая със странична гледка към морето: Малко по-голяма стая с размер между 30 и 32 квадратни метра, която позволява да се насладите на приказната гледка през балкона. Superior стая: В този тип стая е възможно настаняването на двама възрастни с две деца. Junior Suite стая: Стаите тип джуниър сюит са по-големи от стандартните двойни стаи. Размерът им е между 47 и 53 квадратни метра, което ги прави подходящи за до 4 гости. В банята има душ-кабина и вана, а самата стая разполага с машина за кафе, както и с нужните условия за приготвяне и консумация на чай. Junior Suite стая със странична гледка към морето: Стаята разполага със същите условия като стаите тип джуниър сюит.

На територията на хотела

На покрива на хотела има модерен инфинити басейн с панорамна гледка на залива и историческата част на града. Освен това хотелът разполага и със собствен външен басейн. Ползването на плажова ивица от 250 квадратни метра е съвместна с гостите на На територията на хотела има СПА и фитнес-център. СПА-центърът е само за възрастни. Някои от неговите съоражения и предлагани услуги включват сауна, хамам, масажи, козметични процедури и VIP-масаж в индивидуална СПА-зона само за Вас със собствена сауна и джакузи. Сауната и фитнесът отварят врати в 09:00 часа и затварят в 20:00.

Хранене

Хотелът предлага както хранене в ресторант с отворен бюфет, така и възможността да посеитите ресторант а-ла-карт. На покрива на хотела има живописен бар, предлагащ наслада от живописната гледка над Будва при залез. Струва си да се обърне внимание на възможността за готварско шоу, организирано от майстор-готвачите на хотела.

Оценки и коментари